Per Telg

Jag heter Per Telg och har min yrkesbakgrund framförallt inom vuxenpsykiatrin, men har också arbetat på Vårdcentral. Min behandlingsinriktning är kognitiv beteendeterapi, KBT och jag arbetar gärna med en senare utveckling av KBT som kallas ACT, Acceptance and Commitment Therapy.

I mitt tidigare arbete har jag arbetat med många vuxna personer med bland annat ångest, depression, tvångssyndrom, social fobi, personlighetsstörningar och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Jag har lång erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av bland annat ADHD och Autismspektrumtillstånd och har också vidareutbildning i psykologisk behandling för stressproblematik och trauma.

Till mig är du välkommen helt privat, eller med remiss från din vårdcentral. Inom ramen för vårdval psykoterapi tar jag emot dig med remiss för KBT för mellan 10-25 besök. Högkostnadskort och frikort gäller för dig med remiss.

per@agerapsykologi.se
0760 33 98 05

Berga i Helsingborg

Välkommen till våra trevliga lokaler på Berga i Helsingborg

Mottagningen ligger på andra våningen av Garnisonsgatans läkargrupp med goda och gratis parkeringsmöjligheter och närliggande busshållplatser. Från Maria Station är det gångavstånd. 

Agera Psykologi
Garnisonsgatan 20
254 66 Helsingborg